Muntendam – Vijf leden van Karateschool Sandokai hebben zondag 14 februari gevochten op de Ommelandercup in Appingedam. Op het onderdeel kumite (vrij vechten) hebben Tristan Ridder en Jari Hillenga de eerste prijs en Mark Tillema en Sven Lubbers de tweede prijs behaald. Angel Suurland is tijdens het onderdeel kata (schijngevecht) buiten de prijzen gevallen. De Ommelandercup, georganiseerd door Dojo Kyôchô uit Delfzijl, is een toernooi speciaal opgezet voor beginnende en onervaren vechters beneden de 16 jaar, om zo kennis te maken met het wedstrijdgedeelte binnen het Kyokushin karate. Tijdens dit toernooi waren er 180 deelnemers uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijsel.

Op de foto v.l.n.r.:
Mark Tillema (2de plaats), Jan Ridder (coach), Tristan Ridder (1ste plaats), Jari Hillenga (1ste plaats), Sven Lubbers (2de plaats), Mark Dol (trainer/coach) en Angel Suurland.Sandokai_Ommelandercup_2016