Muntendam – Drie leden van Karateschool Sandokai hebben zaterdag 18 april gevochten op het 22nd Day of the Youth and Beginners te Zoetermeer, waarbij Sander Ridder de eerste prijs en Manuel Ridder de tweede prijs hebben behaald. Harold de Vries verloor helaas zijn eerste partij in de verlenging. De Day of the Youth and Beginners is een toernooi wat inmiddels voor de 22ste keer word georganiseerd door sportschool Da Graca uit Zoetermeer. Tijdens dit toernooi waren er 250 deelnemers uit Nederland, België, Duitsland en Griekenland. Er werd gevochten op basis van het full-contact Kyokushin karate waar de jeugd t/m 18 jaar vochten met hoofdbeschermer, handschoentjes, scheenbeschermers en voor de heren een toque. Voor de deelnemers vanaf 18 jaar waren alleen scheenbeschermers en een toque verplicht. De vechters werden ingedeeld op basis van leeftijd, lengte en gewicht.

Op de foto v.l.n.r.:
Senpai Melissa Geukens (Scheidsrechter), Jan Ridder (Coach), Harold de Vries, Sander Ridder (1ste plaats), Manuel Ridder (2de plaats), Martijn Farenhorst (Coach) en Sensei Mark Dol (Scheidsrechter).

Sandokai_22nddayoftheyouthandbeginners_2015