Muntendam – Drie leden van Karateschool Sandokai uit Muntendam hebben zondag 7 december mee gedaan aan de Noritsu Cup in Gilze (Noord-Brabant). Manuel Ridder heeft de eerste plaats behaald en zowel Sander Ridder als Rutger Musch hebben een derde plaats behaald.

De Noritsu Cup, georganiseerd door Karateclub Noritsu uit Gilze, bestond uit ruim 170 deelnemers van 22 verschillende sportscholen uit Nederland en België. Alle deelnemers werden ingedeeld in verschillende poules naargelang hun leeftijd, gewicht en ervaring. Tijdens het toernooi werd gevochten op basis van het Kyokushin karate regelement. Kyokushin karate staat bekend om zijn hardheid, respect en discipline, wat men ook terug zag op dit toernooi. De coaches Jan Ridder en Fred Suurland over het toernooi: “We zijn zeer tevreden over de prestaties van onze vechters op dit landelijk karate toernooi”.

Op de foto voor v.l.n.r.:
Jan Ridder (coach), Sensei Mark Dol (trainer/scheidsrechter), Sander Ridder (3de plaats), Manuel Ridder (1ste plaats), Rutger Musch (3de plaats), Senpai Melissa Geukens (assistent-trainer/scheidsrechter) en Fred Suurland (coach).

Sandokai_NoritsuCup2014