Muntendam – Vier leden van Karateschool Sandokai uit Muntendam zijn zaterdagavond 23 november op het 14de Katsu Gala in Winsum in de prijzen gevallen, waarbij Sander Ridder en Manuel Ridder de eerste prijs hebben behaald en Jan Ridder en Sempai Melissa Geukens de tweede prijs hebben behaald. Zowel Manuel Ridder als Sander Ridder hebben hun partij in de eerste ronde gewonnen op basis van een technisch knock-out. Jan Ridder moest in de tweede ronde helaas opgeven vanwege een knieblessure. Sempai Melissa Geukens heeft haar partij netjes uitgevochten maar verloren op beslissing van de scheidsrechter. Op het Gala werden matchmaking wedstrijden gevochten op basis van het Full Contact Kyokushin karate, waarbij er vechters waren uit Nederland, België, Frankrijk en Polen. Opmerkelijk aan het gala was het respect tussen vechters en coaches, tijdens het gevecht is het “oorlog” maar voor en na die tijd staat iedereen gezellig met elkaar te praten. Voor vele vechters en coaches was het dan ook een weerzien van oude bekenden voor een gezellige avond.

 Op de foto v.l.n.r.: Sensei Mark Dol (coach), Manuel Ridder (1ste prijs), Jan Ridder (2de prijs), Sander Ridder (1ste prijs), Sempai Melissa Geukens (2de prijs) en Sempai Peter Musch (coach).
Sandokai_Katsugala2013