Muntendam – Vier leden van Karateschool Sandokai uit Muntendam hebben zaterdag 14 september mee gedaan aan de Oldehovecup in Leeuwarden. Sander Ridder behaalde de eerste plaats in de categorie 9 t/m 10 jaar, Jan Ridder behaalde de tweede plaats in de categorie heren-middengewicht, Rutger Musch behaalde de derde plaatst in de categorie junioren 14 t/m 15 jaar en Manuel Ridder viel met een vierde plaats in de categorie 10 t/m 12 jaar net buiten de prijzen. De Oldehovecup is een jaarlijks terugkerend karate toernooi met grootse historie, de deelnemers strijden in poules die zijn gebaseerd op leeftijd, gewicht, bandgraad en sekse. Er deden ongeveer 100 deelnemers mee, in de categorieën kata en kumite, van 17 verschillende sportscholen.

Op de foto voor v.l.n.r.: Rutger Musch(3de plaats), Sander Ridder(1ste plaats), Manuel Ridder(4de plaats) en Jan Ridder(2de plaats). Achter v.l.n.r.: Sensei Mark Dol(coach/trainer) en Jop Huigen(coach).

Sandokai_Oldehovecup_2013