Muntendam – Vier leden van Karateschool Sandokai hebben zaterdag 8 juni gevochten op het Senshi toernooi in Oude-Tonge(zeeland), waarbij Rutger Musch, Sander Ridder en Jan Ridder de 3de plaats en Manuel Ridder de 2de plaats hebben behaald. Het Senshi toernooi is een toernooi op gericht door Budokai Senshi. Er werd gevochten conform de regels van het Full Contact Kyokushin karate, waarbij de jeugdige vechters zich omhoog moeten werken in een poule met hun eigen leeftijdscategorie. De vechters vechten weligs waar met bescherming maar desondanks gaat het er goed hard aan toe. Het is een groot toernooi wat de kinderen enorm veel discipline en respect bij brengt. Sensei Mark Dol over het toernooi: “Ik ben uitermate tevreden over het Senshi Toernooi, met vier vechters heen en vier prijzen terug komen, dat gebeurd niet snel in de wereld van het Kyokushin Karate”.

Op de foto v.l.n.r.:
Sensei Mark Dol(Trainer/Coach), Sempai Peter Musch(Trainer/Coach), Rutger Musch(3de prijs), Sander Ridder(3de prijs), Manuel Ridder(2de prijs), Jan Ridder(3de prijs) en Jop Huigen(Coach).

Sandokai_SenshiCup_2013