Muntendam – Karateschool Sandokai vierde woensdag 29 mei zijn 5 jarig jubileum doormiddel van een groot feest voor alle leden in dorpshuis de Menterne in Muntendam. Het feest werd gehouden in de sportzaal en was een combinatie van verschillende sport en spel activiteiten voor jong en oud, het laatste anderhalf uur heeft iedereen zich prima vermaakt op de 21 meter lange stormbaan. De allerkleinsten konden zich vermaken op een springkussen die in de gymzaal stond. Sensei Mark en Sempai Peter hebben van alle leden een plaquette en een t-shirt gekregen, waar wij ook iedereen enorm voor willen bedanken!

Karateschool Sandokai Muntendam bestaat sinds 28 mei 2008 en is opgericht door Sensei Mark Dol en Sempai Peter Musch. Bij Karateschool Sandokai wordt er lesgegeven in het Kyokushinkai karate, wat de hardste stijl van karate is. Wij zeggen op naar de 10 jaar!

De foto’s zullen binnenkort verschijnen in het Fotoalbum op de website.

Osu,

Sensei Mark en Sempai Peter

Sandokai_5jarig_jubileum_groepsfoto