Muntendam – Twee leden van Karateschool Sandokai zijn zaterdag 16 februari op het Tezukacup toernooi in Rotterdam in de prijzen gevallen, waarbij Manuel Ridder de 2de prijs en Savannah van der Laan de 3de prijs hebben behaald. Op het Tezukacup toernooi, een toernooi van de gelijknamige Kyokushin karate organisatie Tezuka group, werd gevochten op basis van het Full Contact Kyokushin regelement, de hardste stijl van karate. Deze stijl van karate staat bekend om zijn hardheid, respect en discipline, wat men ook terug zag op dit toernooi. Het toernooi was met 200 deelnemers van 40 verschillende sportscholen uit Nederland, Duitsland, België en Frankrijk één van de grootste toernooien in Nederland. Sensei Mark Dol over het toernooi:” Het was een toernooi van enorme omvang en het niveau lag extreem hoog, ik ben trots op de prestatie van mijn twee jeugdige vechters”.

Op de foto v.l.n.r.: Sensei Mark Dol(Trainer/Coach), Jop Huigen(Coach), Savannah van der Laan(3de prijs), Manuel Ridder(2de prijs) en  Jan Ridder(Coach).

Sandokai_Tezukacup_2013