Muntendam – Zondag 2 december hebben de leden van Karateschool Sandokai in de Menterne in Muntendam met succes hun examen behaald. Het was een mooi, maar ook een zwaar examen. Voor de kinderen t/m 11 jaar duurde maar liefst 3 uur, dit i.v.m. de vrij grote groep van 20 kinderen. Voor de kinderen boven de 11 jaar en de volwassenen duurde het examen tweeënhalf uur. Het examen is namens de International Budokai-Kan(IBK) afgenomen door Sensei Mark Dol(leraar) en Sempai Peter Musch(assistent leraar).

Op de foto de geslaagden met voor het bord(v.l.n.r.): Nick Swarts(Witte band 1 blauwe streep), Yara Doddema(Witte band 1 blauwe streep), Damian van Etten(Witte band 2 blauwe strepen), Angel Suurland(Blauwe band 3 gele strepen), Nessa Doddema(Witte band 1 blauwe streep), Tim Farenhorst(Witte band 1 blauwe streep), Daniëlle Kranenborg(Witte band 1 blauwe streep), Michelle Mulder(Witte band 1 blauwe streep), Laura Lenting(Witte band 1 blauwe streep), Lilit Daniellian(Witte band 2 blauwe strepen). Tweede rij(v.l.n.r.): Lisa Kosse(Witte band 4 blauwe strepen), Danny Luchtenveld(Blauwe band 2 gele strepen), Roy Jansen(Witte band 2 blauwe strepen), Rodney Batting(Witte band 1 blauwe streep), Sem Westerbrink(Witte band 2 blauwe strepen), Aileen Wijnsema(Witte band 1 blauwe streep), Michelle Prins(Witte band 4 blauwe strepen), Savannah van der Laan(Blauwe band), Desiree Siemons(Witte band 3 blauwe strepen), Mellanie Buurmeijer(Witte band 1 blauwe streep). Achterste rij(v.l.n.r.): Sempai Peter Musch(Assistent leraar), Sempai Melissa Geukens(Assistent leraar), Amber Meuken(Gele band), Kalli Viergutz(Gele band 1 groene streep), Wouter Lenting(Witte band 3 blauwe strepen), Dennis Bouma(Witte band 1 blauwe streep), Manuel Ridder(Blauwe band 3 gele strepen), Jan Ridder(Blauwe band), Priscilla Wijnholds(Blauwe band), Sempai Kevin Musch(Assistent leraar), Sensei Mark Dol(Leraar).

Sandokai_Examen02-2012