Muntendam – Vijf leden van Karateschool Sandokai uit Muntendam hebben zaterdag 2 juni aan het  Groningerslag in Groningen mee gedaan. Het Groningerslag is een full contact karate evenement op basis van het harde Kyokushin karate, waarbij er matchmaking partijen worden gemaakt. Bij elke vechter word dus een tegenstander gezocht van hetzelfde kaliber. Van Karateschool Sandokai deden er vijf vechters mee, waarvan 3 eerste zijn geworden. Rutger Musch, Melissa Geukens en Savannah van der Laan hebben hun partij gewonnen. Voor Manuel Ridder en Angel Suurland was hun tegenstander te sterk. Iedereen die kreeg aan het einde van hun partij een deelnemerscertificaat uitgereikt, ondertekent door Lammert Meinema(Organisatie) en Dave Jonkers(trainer van viervoudig wereldkampioen k1 Sem Schilt). Het waren zware partijen, die de vechters netjes hebben gevochten. Coaches Peter Musch en Mark Dol: “We zijn zeer tevreden over dit evenement en over onze vechters”.

Op de foto v.l.n.r. : Melissa Geukens(vechter), Savannah van der Laan(vechter), Angel Suurland(vechter), Manuel Ridder(vechter), Rutger Musch(vechter). Er voor op de knieën v.l.n.r.: Sensei Mark Dol(Coach) en Sempai Peter Musch(Coach).

Sandokai_groningerslag